CONSTEL TELECOMMUNICATIONS CONSULTING

TELECOMMUNICATIONS CONSULTING

CONSULTORIA I AUDITORIA

El Servei de Consultoria i Auditoria està pensat per ajudar a l'empresa a “saber on està i saber a on pot anar”. Aquest servei comprèn:

- Auditoria i anàlisi de la situació actual de les infraestructures en telecomunicacions de l’empresa.
- Optimització de les infraestructures i dels serveis dependents d'aquestes.
- Estudi i presentació de diferents opcions i ofertes d'operadors, inclosos els proveïdors actuals.
- Gestió, tramitació i control de les actuacions realitzades amb els operadors.
- Seguiment trimestral dels consums i serveis.
- Assessorament telefònic, o presencial per qualsevol tema relacionat en les telecomunicacions de l’ empresa.
- Assessorament en l'adquisició de productes relacionats en les telecomunicacions.
- Integritat, qualitat, confiança i independència en les decisions preses.
- Garantia de satisfacció total.

TORNAR

SOLUCIONS DE CONNECTIVITAT

Connexions asimètriques ADSL – VDSL
L'ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line), és una tecnologia d'accés a Internet de banda ampla amb una velocitat de descàrrega de dades i de pujada de dades asimètrica i utilitzant el parell de coure per a la seva transmissió.

Connexions fibra FTTH
Es basa en la utilització de cables de fibra òptica i sistemes de distribució òptics adaptats a aquesta tecnologia per a la distribució de serveis avançats, com el Triple Play: telefonia, Internet de banda ampla i televisió.
La fibra fins a la llar permet velocitats de fins a 100 megues.

Enllaços dedicats ETHERNET
Línies bidireccionals a través de mitjans de transmissió físics, com són el coure a fibra òptica, proporcionant cabals garantits des de 2 Mbps fins a 10 Gbps.

Enllaços dedicats LMDS
Línies bidireccionals a través de mitjans de transmissió físics, com són el coure a fibra òptica, proporcionant cabals garantits des de 2 Mbps fins a 100 Mbps.

Enllaços Punt a punt
Línies bidireccionals d'ús exclusiu d'accés que proporcionen enllaços simètrics d'alta velocitat amb garantia de disponibilitat i ample de banda.

TORNAR

SOLUCIONS WIFI

Què és Wi-Fi?
Wi-fi és un mecanisme de connexió de dispositius electrònics sense fils. Els dispositius habilitats amb Wi-fi, tals com un ordinador personal, una consola de videojocs, un smartphone, o un reproductor d'àudio digital, poden connectar-se a Internet a través d'un punt d'accés de xarxa sense fil. Aquest punt d'accés té un abast d'uns 20 metres en interiors, una distància que és major a l'aire lliure.

«Wi-Fi» és una marca de la Wi-Fi Alliance —anteriorment la Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA)—, l'organització comercial que adopta, prova i certifica que els equips compleixen els estàndards 802.11 relacionats a xarxes sense fils d'àrea local.

Existeixen diversos dispositius Wi-fi, els quals es poden dividir en dos grups:
- Dispositius de distribució o de xarxa, entre els quals destaquen els routers, punts d'accés i repetidors.
- Dispositius terminals que en general són les targetes receptores per connectar a la computadora personal, ja siguin internes (targetes PCI) o USB.

Dispositius de distribució o de xarxa
Els punts d'accés són dispositius que generen un "set de servei", que podria definir-se com una "Xarxa Wi-Fi" a la qual es poden connectar altres dispositius. Els punts d'accés permeten, en resum, connectar dispositius en forma sense fil a una xarxa existent. Poden agregar-se més punts d'accés a una xarxa per generar xarxes de cobertura més àmplia, o connectar antenes més grans que amplifiquin el senyal.

Els repetidors sense fils són equips que s'utilitzen per estendre la cobertura d'una xarxa sense fil, aquests es connecten a una xarxa existent que té senyal més feble i creen un senyal net a la qual es poden connectar els equips dins del seu abast. Alguns d'ells funcionen també com a punt d'accés.

Els router sense fils són dispositius compostos, especialment dissenyats per a xarxes petites (llar o petita oficina). Aquests dispositius inclouen, un router(encarregat d'interconnectar xarxes, per exemple, la nostra xarxa de la llar amb Internet), un punt d'accés (explicat més amunt) i generalment un switch que permet connectar alguns equips via cable (Ethernet i USB). La seva tasca és prendre la connexió a Internet, i brindar a través d'ella accés a tots els equips que connectem, sigui per cable o sense fils.

TORNAR

MANTENIMENT DE XARXES

Xarxes Corporatives
Creació de infraestructures
Oferim serveis d'assessorament, muntatge i manteniment de xarxes informàtiques per a petites i grans empreses.

Tenim personal altament qualificat que podrà assessorar-lo en tot el que necessiti, i realitzar:
- Estudi personalitzat de la xarxa informàtica actual i futura xarxa a crear.
- Disseny òptim de la mateixa.
- Incorporació dels Serveis necess - Així mateix estudiem, analitzem i assessorem cada cas per oferir-li solucions concretes a les seves necessitats.

    

Instal·lació de Xarxes Informàtiques
Xarxes cablejades
Les xarxes cablejades utilitzen com a mitjà físic d'enllaç en les comunicacions el cable, en qualsevol de les seves modalitats (coaxial, STP, UTP, fibra òptica). La qualitat del cable i conseqüentment la quantitat de dades que és capaç de transmetre varien en funció de la categoria del cable.

Configuració dels diversos Serveis de Xarxa per a la seva Empresa
- Servidors d’Impressió
- Servidors Web
- Servidors de Correu electrònic
- Configuració de NAS
- Dispositius PLC
- Videovigilància
- Configuració de comptes d'usuari
- Configuració de la seguretat de l'empresa
- Configuració de les polítiques de còpies de seguretat de dades
- Manteniment de xarxes informàtiques

Assessorament de la xarxa de la seva Empresa
- Anàlisi del funcionament de la xarxa
- Polítiques de Seguretat de la xarxa
- Polítiques de Còpies de seguretat de dades o Backups
- Anàlisis i manteniment de cablejat estructurat

TORNAR

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació